Guanyar diners amb les rebaixes

Avui és un dissabte d’aquells raros, que sembla un diumenge perquè el divendres era festiu. A més, tothom està jugant amb els regals de reis! Per cert… què us han portat els reis? Ja sabeu que aquí van deixar els capítols finals de Harry Potra! Tot i que no se pas si algú se’l haurà llegit 111 cops, com la tal Lucy Bushell, que ha anat a veure 111 cops la quarta peli de Harry Potter!, és a dir, que la pava s’ha gastat més de 600 euros només en entrades de cine. Li hauria sortit més barato pillar-la als moros, i comprar-se un home cinema. Us imagineu que a més a més s’hagi pillat crispetes cada cop?? Una ruina!

Però el més fashion d’avui és que comencen les rebaixes! “Viva, viva la rebaja, lo mejore produto i ar mejó preeecio!!”. Molt astutament, comencen el dia 7 de gener, després de reis. Això ho fan perquè són una mica putes, els venedors. Així la gent es gasta la pasta per als regalets quan els productes són cars. Que monos eh? Però tranquils, que aquí està la gran solució del Sr. Gat!!

Oi que sembla una paradoxa impossible? Doncs a mi m’ha passat!
Aquest matí he tornat unes sabates al Tall Britànic de Plaça Catalunya, que no m’anaven bé, i he demanat la pasta. Cap problem. A la tarda he tornat i les he agafat un número més gran… un 20% rebaixades! Resultat? Uns dinerons que han sobrat!