Concurs rabiós

Avui comencem el concurs de Ràbies Pels Puestos! Ole ole! El primer que heu de fer, és enviar la vostra ràbia pel puesto. Podeu fer-ho tant deixant un comentari en aquest post, com via formulari de ràbies.

Cada dia posaré ràbies noves en aquesta secció,
i quan en tinguem unes quantes, començarem a votar. Hi haurà 10 ràbies finalistes, i entre elles triarem LA RÀBIA!
El guanyador serà aquell que l’hagi enviat.

El guanyador, tindrà un peaso premi. El problema és que encara no se que és. Alguns han proposat que sigui un Harry Potra, o un personatge seu al DéuVosGuard. S’accepten idees. I si algun patrocinador modest com per exemple La Caixa s’anima, i vol regalar un AIO CARD (flipareu u_u) pos tampoc diré que no. Apa, a recopilar ràbies! Ole ole!

I parlant de ràbies…

… sempre n’hi ha, de Sílvies, eh?