Aquest regal és la pera!

Què és això? Una astora? Un rollito de primavera en mal estat? Un mocador? Un tovalló? Quins nervis! Potser és un barrufet (aka pitufo) premsat? No, no! És un teclat! I és el regal que et fan els de La Caixa si fas una imposició a termini fix. Deixant de banda el TAE de merda que t’ofereixen, analitzem el que destaquen d’aquest magnífic regal:

  • De silicona flexible: Oh, que bé! Sempre he desitjat tocar un teclat de silicona. Un somni des que vaig veure a la Pamela Anderson. Ui no… espera… no era un teclat…
  • Extraplà: Com les compreses! Això sí que és útil! Només li falten ales.
  • Silenciós: Finalment els meus veïns es deixaran de queixar del fort soroll que fan les tecles del meu actual teclat, que no els deixa dormir. Em desfogaré estampant-lo contra la paret silenciosament.
  • Resistent a l’aigua: Sí! Oleeee! Ara podré teclejar sota l’aigua, una cosa que SEMPRE he volgut fer, però que els teclats convencionals no em permetien! Gràcies, oh, gràcies.
  • Enrotllable: Oh Déu meu!! Això és un orgasme! És enrotllable! Amb la GRAN NECESSITAT que tenia jo d’enrotllar el meu teclat! Vamos, que em moria per enrotllar-lo i mai havia pogut! Ara ho podré fer! És una funció MOLT ÚTIL, moltíssim!
  • Amb connexió USB: Així, si escric amb el teclat dins la piscina, també hi foto el cable USB? No és una mica perillós, considerant que l’USB porta dades i corrent? Hi ha portàtils submergibles?
  • Blau: Es que si no arriba a ser blau, se’l podrien confitar!

No està gens malament, oi? Podria ser el regal del concurs de ràbies i tot! Els hi preguntaré als de La Caixa a veure si me’n donen un pel guanyador! Per cert… he rebut una quantitat brutal de ràbies!! O_o… aquí en teniu 25 de noves! Seguiu enviant les vostres ràbies. També acceptem suggeriments pel premi pel guanyador!

 

Tot i que el millor contra les ràbies…

és desfogar-se u_u

PS: Hi ha programes de
la tele, que t’enganxen