Tutipleni de ràbies! Argh!

Les ràbies arriben a cabassos! La veritat és que hi ha moltes ràbies pels puestos, eh? Avui hem afegit de la 51 a la 80! Ole ole! Ja sabeu que per a enviar les vostres ràbies, ho podeu fer a través del formulari de la ràbia!

I sense deixar el tema de les ràbies, repassarem l’actualitat. I és que si tenir ratolins a casa fa ràbia, encara en fa més que un d’ells te la cremi! No us sembla prou ràbia? Doncs per rabieta la que ha agafat Remy Martinot, que el tribunal francès ha obligat a descongelar als seus pares, que els tenia al soterrani del seu castell, per a resucitar-los en el futur. El més curiós d’aquesta noticia és que diu que els tenia congelats a 65º…. uhm… quina congelació més… càlida, no? I si encara voleu una ràbia més gran, què us sembla que els vostres veïns us denunciïn per tocar el piano? I si us multen amb 4.500 euros? Ràbia, oi?

Però tranquils! Ara us desvetllaré un remei contra les ràbies!! Es tracta de desfogar-se. Però no violentament, com aquesta noia, sinó de forma més tranquil·la i relaxant… recordeu aquell vici que tots hem tingut algun cop, rebentant bombolletes de plàstic, d’aquelles que envolten les coses fràgils? Doncs uns tios listos (i amb poca feina) han decidit comercialitzar-les! Ole ole! Ara ja pots comprar bombolletes de plàstic per a rebentar-les! (evidentment, és un invent japonès u_u) La pregunta és… amb què les embolicaran, perquè no es facin malbé?

Per cert, m’he sentit molt identificat amb la ràbia 79. I és que fa molta ràbia quan estàs gravant un CD o DVD, i quan vas pel 99%…


… se’n va la llum u_u