Hi ha alguna cosa pitjor que la ràbia?

Avui el capítol dels Simpons, anava de la ràbia. Ves quina casualitat, no? Hem dedicat aquesta setmana a parlar de la ràbia, i el divendres els Simpsons dediquen un capítol a parlar de la ràbia crònica del Hommer. En fi, aquí teniu les noves ràbies del dia d’avui. Deixaré passar el cap de setmana perquè acabeu d’enviar les vostres, i el dilluns començarem a votar i decidirem què coi donem de premi.

Veient totes les ràbies que heu enviat, m’he preguntat a mi mateix si hi ha alguna cosa pitjor que la ràbia. I he arribat a la conclusió que sí. L’avorriment. Diuen que “cuando el diablo no sabe que hacer, tira la casa y la vuelve a hacer“… o sigui que els avorrits són perillosos. En voleu algun exemple? Doncs mireu aquests dos germans de Manresa, que estaven tant avorrits, que varen decidir fer-se talls amb un cútex per a veure qui aguanta més.
Eh, que maco?

Però això no és res! Mireu Taiwan per exemple. Estaven avorrits, i què han creat? Porcs verds flourescents! Sí, sí! PORCS, VERDS i FLOURESCENTS! Te flipas! Deuen ser com el d’Amena? I encara un exemple més? Doncs aquí teniu a Sienna Miller (la nòvia del Jude Law), que ha pintat la seva casa amb els pits! Ja posats, ho podria haver filmat, no? Així li hauríem vist… la “tècnica”.

I la ràbia il·lustrada del dia és la number 114… típic que t’estàs dutxant tranquil·lament, i a algú se li ocorreix la fantàstica i brillant idea de…


…rentar els plats!