Dissabte de moda!

Què millor per a passar el dissabte, que fer-te una foto amb sostens al damunt de la roba, estíl Ghhhny, i enviar-la al fòrum del seu club de fans?? doncs això és el que ha fet la nostra amiga erakkia. És curiós com queda el pobre Jack Skelighton, amb aquests sostens, i les super rastes, oi? I mireu quin goig que fa la passarel·la de moda Ghhhny!! Estic pensant que es mereixen un premi i tot, aquestes fantàstiques models! Molt millor que las de Playboy en Braille.

D’altra banda, les ràbies segueixen creixent, i avui arribem a la 128. Personalments he avançat en l’estudi de les ràbies, i he deduït la Teoria de la Antirràbia, que diu que “Tota ràbia te la seva antirràbia“. Vegem-ne uns exemples:

Ràbia (122): Despertar-te pensant que és dissabte, però realment és divendres
Antiràbia: Despertar-te pensant que és divendres, però realment és dissabte

Ràbia (129): Despertar-te 10 minuts després que hagi sonat el despertador. Fas tard!
Antiràbia: Despertar-te 10 minuts abans que hagi sonat el despertador. Pots fer mandra!

Ràbia (128): Que al teu germà li deixin fer coses que a tu mai t’han deixat fer
Antiràbia: Ser el germà

Ràbia (74): El típic company de classe que sortint d’un exàmen diu “uf que xuuungo, no l’aprovo” i després treu millor nota que tu, el cabrón. 

Antiràbia:

…ka gusto m’he kedao u_u