Coses a fer el diumenge per la tarda

No se què feeeer… que puc feeeer? M’han dit avui, amb veu d’avorriment. I és que un dels problemes dels diumenges per la tarda (apart que s’ha acabat el finde) és que si no tens plan, no saps què coi fer. És per això, que he decidit elaborar una llista de coses per a entretenir-se una bona estona. Si algú te més idees, seran benvingudes!

I si voleu cremar-vos o que exploti l’espai vital en el qual desenvolupeu les vostres vides (i possiblement les dels veïns) en aquesta web expliquen com fer boles de foc, cohets, focs artificials, explosions de gel sec, i una cosa molt divertida de bombolles que encara no he entès què coi és. Això sí… us recomano que ho feu tot sota la supervisió d’un adult… ehem…

 

…però que no sigui com l’avi Jaume…

…us juro que ho fregarà ell.