Ràbies patrocinades

I arribem a la ràbia 150! Ole ole! Ja les podeu anar mirant i remirant, perquè en breu començaran les votacions. Si algú n’envia de noves, quedaran guardades per a un futur concurs. Així no desaprofitem la creativitat rabiosa de tots els deuvosguardils.

I quin és el premi? Doncs gràcies a un contactillo que tinc a la Generalitat de Catalunya, ja tenim patrocinador, i el premi és no more no less que un mp3 (Rodolííí!!) Ei quin luju, no? Un MP3 la mar de cuco! I la mar de català! Això ja sembla noche de fiesta! No tinc ni idea de les característiques tècniques que té, però se que és un creative (aquest d’aquí a la dreta). Quan ho sàpiga ja us ho diré!

Abans de demanar res a la Generalitat, també vaig demanar al govern del Brasil els 28 milions d’euros que els jugadors de loteria no varen reclamar, però res. També vaig intentar que em patrocinés l’Aznar (com que és un concurs de ràbia), però res. I és que costa molt trobar un patrocinador!!

Per cert, el pesat aquell del número oculto, ja ha deixat de trucar. Veieu com el millor és no contestar? Segur que era una tonteria!


…o no u_u