Quina fauna!

Ja som al mig, amb el dijous! I avui han passat un fotimer de coses importants! Però últimament els humans que surten per la tele em decepcionen, o sigui que ens centrarem en els animals, que són més bones persones. Per començar, recordeu aquella escena de Dumbo en el qual l’animaló s’emborratxa? Doncs es veu que està tot basat en fets reals, ja que els elefants de Moscú beuen vodka! Aquí, com que els elefants tenen prohibit veure alcohol (ja que de per si ja porten una trompa descomunal), sempre tenen la opció de menjar caramels de Gin Tonic. Com no podia ser d’altra forma, és un invent apañol!

Però com que els elefants són massa grans per tenir-los en un pis de 30 m2, sempre pots tenir un lloro chivato, o un hamster, que sempre pots enviar per correu als teus amics. si vols un animal més mediàtic, tens un Goril·la que trionmfa a Gran Hermano versió animal. Finalment, sempre podeu optar per a tenir el Monstre del Llac Ness. Evidentment, per trobar-lo, pots utilitzar un dofí.

I si el que us agrada són els MP3, pos apa, a votar les ràbies pels puestos. Estic pensant que al final donarem dos MP3. Un pel que ha enviat la ràbia guanyadora, i un per sortejar entre els que voten. Uo uo! tiro la casa per la finestra! Valga’m Déu! I parlant de Déu..


…us heu fixat que totes les coses divertides són pecat?

I de fet, aquest serà el tema del post de demà… no us el perdeu, perquè tindrem un nou personatge al DéuVosguard. En Satanàs! Encara no l’he dibuixat, o sigui que accepto suggeriments de tots vosaltres per al seu look!! Des d’ara, i fins demà a les 18:00 podeu enviar idees sobre com ha de ser el rei dels dimonis! Gran? Petit? Amb cua? Sense? Com l’Aznar? Un robot? Un llapis? Un distribuïdor de carmels Pez? Tot si val!!