Políticament incorrecte

Totes les coses que donen gustillo són pecat o políticament incorrectes. Ho he analitzat! I aquí teniu mitja dotzena de típics gustillos prohibits:

El sexe: Dona gustillo, oi? Doncs pecat! I a més a més, tabú!
Indagar per l’interior la orella: Queda lleig, sí, però dona gustillo, o no? Doncs apa, prohibit! No es pot fer!
Indagar per l’interior del nas: Idem que l’orella. I el cas és que tothom ho fa (sobretot en els semàfors)
El rot: Un senyal de salut, contemplat com un compliment en moltes cultures. Pos apa, ara és de mala educació!

El badall: Aquest em fa molta ràbia. Moltes vegades tens ganes de badallar i t’has d’aguantar (o fins i tot badallar pel nas!) perquè algú es va inventar que era de mala educació.
Estirar-se: Aquest és dels pitjors. Què millor després d’un bon àpat que estirar les mans lateralment i dir allò de “ainyyyyy” tot tancant els ulls, descarregant tensió, com fan els gats?

El més curiós d’aquests petits gustillos, és que a tothom li agraden, però no es poden fer en públic. Algú conèix algun gustillo que no sigui políticament incorrecte, o pecat? En definitiva, i en paraules del gran filòsof Dani Soler (aka) Daniél el higiénico, el tema és que tots som actors… flipant en colors (ja funciona, i si voleu, aquí en teniu la lletra, del bloc de Silenci).

I pel que fa a la meva vida, tot força normal. És divendres, comença el cap de setmana, potser aniré al cine a veure alguna peli i dibuixaré alguna pàgina del Harry Potra. Ah, sí… i estic apunt de conèixer a Satanàs.

He postergat la seva aparició a demà, ja que he rebut moltíssimes idees de com ha de ser. Qui ho havia de dir! L’estic fent posant un ingredient del que ha dit cadascún de vosaltres, així com si fos una amanida. Així serà més “nostre”… com un fillet! (Quina comparació més rara, eh?)