La butxaca màgica de Satanàs

Anem per feina, que n’hi ha molta!! Per començar, un fantàstic Déu vos Guard Pels Puestos que ens envia l’Aralforn, des del Mercat de Sant Sebastià, a Sant Vicenç de Torelló! Ole ole!! Queda afegit a la galeria!

A més a més, tal i com m’ha proposat l’aura, he posat el link de les ràbies aquí al menú de l’esquerra, i he refet la secció de pel·lícula. I apart de tot això, recuperem la l’únic, fantàstic i exclusiu horòscop del Sr. Gat! Visca! Visca! Som els Bobobobs! I Pel que fa al concurs de ràbies, dimecres posaré les 10 finalistes, i així començarem les votacions finals com vàrem fer amb els Catafreakies. Ja sabeu que escollir les finalistes votant aquí!

Per cert, ara que conec a Satanàs, començo a entendre mooooltes coses…


Però que tranquils, que si Satanàs crea a Bush,
Déu crea a Google! u_u