Els 10 manaments

Avui amb en Satanàs hem repassat els 10 manaments, i m’ha fet veure la llum…

 1. Estimaràs Déu sobre totes les coses: Bé, mira, em sap greu però va s ser que no. Resulta que hi ha un fotimer de coses que m’estimo més que a Déu. Ho dic de bon rollo, eh? Però és que de fet, no el tinc ni en el TOP10.
 2. No prendràs el nom de Déu en va: Si això inclou tots els cops que he dit “Cagon Déu, t’ho juro per Déu, Déu vos guard, Valga’m Déu” pos tampoc el segueixo. A més, considerant que ja he creat el personatge de Déu, aquest ja no el compleixo.
 3. Santificaràs les festes: Això què coi vol dir? Que he d’anar a missa? Sí home, sí. No en tinc prou treballant tota la setmana que els dies de festa me’ls passaré a missa. Segur, vamos. Fijo. En Flanders al meu costat, és satanàs.
 4. Honraràs el teu pare i la teva mare: Home, sempre i quan ells siguin bons i tal, pos sí, però clar, aquests dies veus la tele i hi ha pares que són una mica cabrons, eh?
 5. No mataràs: Ok, estem d’acord. Bé, menys si algú em vol matar… o si vol matar a algú… o si per exemple, em vol fer mal, o si vol fer mal a algú.. per cert, això inclou animals? I si ens els mengem, però no els matem… val? Perquè no seriem còmplices? Inclou les plantes? Recollir plantes és matar?
 6. No faràs accions impures: Què vo dir impur? Això és molt subjectiu, eh? Hem de descartat tot el que sembla impur? Perquè clar, fer caca és pur? Llavors aquest no el cumpleix ningú, no? Aquest no el va explicar gaire, eh?  
 7. No robaràs: Vale, vale, estem d’acord. Però sempre que no sigui per salvar la vida, o la de un altre. O per evitar que em tallin un braç, per exemple. O per evitar morir de gana… o de fred… o fins i tot per robar als rics i donar-ho als pobres, o…
 8. No diràs falsos testimonis ni mentides: Si home i què més? Com vols sobreviure en aquest món sense mentir? Aquí Déu es va flipar, eh? Ja m’agradaria veure que li diria a la Gemma si li pregunta allò de “em veus més gorda?” o quan el jefe te una idea patètica, o quan la sogra ep pregunta si t’agrada el que ha cuinat, o…
 9. No tindràs pensaments impurs: Quina maina amb els pensaments impurs, eh? Que ja no sabia que dir, o què?
 10. No desitjaràs la dona del teu proïsme: Haaaaaaa ha ha ha!! Juaaas, ho ho hooo!! Reketejuá! Que conyero que és aquest Déu… Hahahaha!!

En fi, que sóc un gran pecador. I entre això i els 7 pecats capitals que ja varem parlar, el tema està xungo, xungo, xungo.

…en què deuria estar jo pensant… u_u

De tota forma, us donaré uns 10 manaments alternatius… no, espera! Encara millor! Anem a saco! Millor us donaré deu “10 manaments” alternatius! Apa, a gaudir-los!!

 1. Els 10 manamments d’un pinguí
 2. Els 10 manaments de l’orgasme femení
 3. Els 10 manaments a la mé
 4. Els 10 manaments de l’ateu
 5. Els 10 manaments dels novios
 6. Els 10 manaments pels homes
 7. Els 10 manaments per a ser un mal home
 8. Els 10 manaments de les motos
 9. Els 10 manaments dels ganduls
 10. Els 10 manaments del ví