Déu vos guard FM

El primer que vaig dir en el primer post del DéuVosGuard, va ser que faig massa coses, jo. I segueixo dient el mateix. Faig massa coses, jo. Ja no tinc temps per a fer res! Entre una cosa i l’altre em falten hores!! Avui li estava explicant a la Gemma, i de cop…


El Déu vos guard salta a la FM!!

Doncs sí! El DéuVosGuard tindrà la seva versió radiofònica! Encara no us puc dir l’emissora, perquè és un secret, però ja us dic ara que no és cap de les importants, rollo Catalunya Ràdio, ni RAC, ni res de tot això (de moment… he, he, he…). El que si puc dir-vos és que per començar serà setmanal, i que si no pilleu l’emissora des de casa vostra, que no panda el cúnico, que us el podreu baixar d’Internet!

M’han dit que hi ha truquillos per a no posar-se nerviós, però jo no estaré sol!! El cas és que m’ajudarà tothom. Per exemple, la Gemma vol fer un consultori sentimental, l’Avi Jaume una secció de cuina i de literatura, el Sr. Gat d’economia, en Mortimer les necrològiques… per tant, hem de repartir la feina. És per això que us demano idees per a les seccions del programa!! Quines seccions voleu que hi hagi? Deixem que en Ghhhny participi? Què pot fer la Iaia? I en Mc Donahue? fem concursos? Qui posem de corresponsal a la unitat mòbil? A qui voleu que entrevistem?

PS: Aquest any tinc 3 grans mediàtics
fora d’Internet. El programa de ràdio és

el primer… esteu al tanto, que els altres
dos seran més sonats!!