Dia de papers!

Ja és divendres! Oeeee, oe, oeeee! Conta la llegenda que finalment tornen els papers de Salamanca, eh? Bé… com diu l’Avi Jaume, “no diguis blat…” Ei, però els de Salamanca no són els únics papers que arriben!! Recordeu el dia que li vàrem donar el diploma de freakie de l’any al Josmar? Doncs li va fer tanta il·lusió, que ens ha enviat uns pòsters dedicats! Aquí els teniu! Mira que és bona gent, aquest Josmar, eh? Doncs estigueu al tanto, perquè ahir em va dir que està preparant una sorpresa per tots els seus fans. Seguirem informant…

I si pensàveu que en Josmar es vesteix raro, és perquè encara no us heu passat per la passarel·la de moda Ghhhny!, on avui desfila en ^^_xevi_^^, el primer noi que s’atreveix a imitar en Ghhhny, posant-se els sostens per damunt la roba!

I ja posats a fer coses, he canviat el títol de la web, he canviat els menús de l’esquerra, i he creat una pàgina de moments especials i una de seccions especials (ràbies, frases (+ enviador), deuvosguard pels puestos i fans de ghhhny). Si teniu alguna idea per fer més recopilacions de frases, fotos o el que sigui, ho dieu, i muntem un concurs!! De moment, seguim votant ràbies fins dilluns!

I ara parlem de casa meva, on tots estan molt emocionats amb el programa de ràdio. Hem començat a repartir seccions, a veure què us sembla:

  1. Direcció i noticies: Jun & Jan
  2. Consultori: Gemma i Sra. Iaia
  3. Cinema: Tothom
  4. Literatura: Avi Jaume
  5. Internet: Sr. Gat
  6. Invents: Satanàs
  7. Pijolandia: Sílvia
  8. El trànsit: Paleta
  9. Concurs: ?
  10. Unitat mòbil: ?

I queda pendent el tema del culebrón, que és més complicat. Han arribat moltes propostes, com “El cony de la ciutat“, “Passión de Catalanes“, o “CSI: Catalans Sempre Inquiets“. Totes donen molt de joc! Però penseu que per començar, el programa només serà d’una hora de durada!


En directe des de casa? Ui, ui, ui… com quedarà això?