Està nevant, està nevant!

Està nevant, està nevant! Ahir tothom deia el mateix. Jo personalment no vaig veure neu, i ja començo a dubtar si era cert. Com diu el Sr. Marcel·lí, crec que les imatges que passen per TV3 són les mateixes que l’any passat. I és que ja se sap que els telenoticies sempre tiren d’imatges d’arxiu…

Però la imatge que no és d’arxiu és aquesta d’aquí a la dreta. Són els pits de la Paola, que avui s’ha animat a afegir-se a la passarel·la de moda Ghhhny, molt més atrevida que la de Barcelona, la Bread and Butter, o fins i tot el mítiquissim Custo. Al final ens haurem d’afegir a la moda aquesta de fer un calendari, com l’equip femení de Voleibol de Castelló d’Empúries, on surten totes les seves integrants més nues (aka despullades) del que van normalment (que ja és dir molt!).

I pel que fa al programa de ràdio, he començat a preparar les seccions amb els “col·laboradors”. I la veritat és que no se ben bé com sortirà tot plegat. El Sr. Gat només vol parlar de coses il·legals, la Gemma te pensat un consultori massa pujat de to, i en Ghhhny diu que vol una secció pels sostens. Tot i així, el que més em fa patir, és l’Avi Jaume, que en principi ha de fer la secció de crítica literària, però ja m’estic penedint…


…ai que patirem… u_u

PS: Ja podeu enviar els vostres dubtes pel
consultori eròticosentimental de la Iaia i la
Gemma. Cada dubte el respondran les dues!