Plantes de Fènix

Les plantes de casa meva són com l’Au Fènix… ressusciten! Fins ara, la terrassa de casa era com una mena de corredor de la mort per les plantes. Sempre acabaven totes mortes. I mira que les cuidava, i els hi posava adob especial, i les regava i tot… però res. Sempre mortes. Al final les vaig engegar a la puta merda, i ara va i ressusciten! S’han revifat, i estan esplèndides! No ho entendré mai, això de les plantes.

En fi… aquest cap de setmana l’he dedicat a repassar l’actualitat pel DéuVosGuardFM. I és que a la primera secció, al igual que aquí a la web, comentarem noticies interessants, com per exemple, aquests bombers argentins, que estaven de parranda mentre s’estaven cremant uns quants edificis. Podriem enviar al Ghhhny, que els entrevistés!

La realitat supera a la ficció, i només llegint el diari tinc idees per totes les seccions! A vegades costa escollir la noticia més… peculiar. Podriem parlar d’un pres quadriplègic que es va fugar de la presó en moto, o un paralític que va agredir a un policia amb les cames ortopèdiques. Però això no és tot!! Hi ha noticies que poden servir per a fer una secció de moda, amb la Gemma, com aquesta del Michael Jackson Bros, o fins i tot, algunes que l’Avi Jaume pot utilitzar per a la seva secció de cuina, com per exemple aquesta recepta de pollastre a les fines… “herbes”.

Tot i que hi ha una secció que no la podrem fer per ràdio de cap de les maneres… parlo de la nostra estimada passarel·la Ghhhny. Haurem d’esperar a fer un programa de tele. Però el que sí que tenim avui, és una nova model! La Laia s’ha desmelenat, ha esperat que no hi hagués ningú ha casa, ha pillat la càmera digital, i aquí en tenim el resultat! Ole, ole!!

Per cert, ja hem començat a rebre els vostres dubtes pel consultori de la Iaia i la Gemma. Alguns són més romanticoides, alguns sobre tècniques per lligar, i alguns…


…ens censurarà algú?