Problemes de presupost

Jo cobro el dia 5. La veritat és que és el mateix cobrar el dia 1, que el 2, que el 5 o el 15, perquè de fet, cobres cada 30 dies… però a mi em fa rabieta que demà sigui últim de mes, i encara m’hauré d’esperar 5 dies més!! I és que aquest mes, entre el seguro del cotxe i els regals de reis, estic ben escurat. El cas és que tinc una amiga a Caixa Catalunya que cobra cada 3 setmanes!! Ole ole! Us imagineu? Ja m’agradaria!! Vosaltres quin dia cobreu?

El cas és que la mítica “cuesta de enero” és un tema internacional, ja que la gent ja no sap què fer per a guanyar un extrilla… hi ha pobles que s’han de vendre trossos de carrer i tot!! I els professors s’han de saltar les classes per anar a jugar a la borsa, per fer algun dineró. I és que ni tan sols els metges, que tan bona reputació tenen, arriben a final de mes. Al menys ara s’ho deu passar més bé, i deu aprofitar els uniformes de les infermeres!

Tot i així, per molt sexis que siguin, sempre hi haurà una tendència de moda que la supera amb escreix, i es que últimament la moda Ghhhny arrassa! Avui és l’Isa, la que es suma a la mega galeria dels sostens per damunt la roba! Olee! A aquest pas acabaran superant els DéuvosGuards pels puestos… u_u

Però no tan sols les persones ho passen malament econòmicament, sinó també les empreses… les productores… i els programes de ràdio. I evidentment, el Déu vos Guard FM no és cap excepció, i també te una certa restricció pressupostària. El primer en notar-ho ha estat el pobre Ghhhny, que estava destinat a la unitat mòbil… u_u


…la bicicleta va amb timbre i tot, eh?