Looking for imitadors!

A Anglaterra el sou és setmanal! Tinc una amiga allà (Hola Montse!) que diu que ella cobrava els dijous. És a dir, que en comptes de ingressar, posem, 1.000 euros a final de mes, en cobres 250 cada setmana. D’una banda fa més il·lu perquè tens pasta ràpid, però clar, és 4 cops menys… jo crec que m’ho fundiria en un moment. En canvi, si cobres molt, de cop, sembla més. En fí, crec que el millor és cobrar molt i sovint.

Per acabar de corroborar la meva hipòtesi de lo futut que està tothom a final de mes, i concretament a final de gener, només cal repassar l’actualitat. Un lladre tant despistat que s’oblida la pistola, i un altre que atraca una jugueteria, amb una pistola de joguina (evidentment, una de les coses que va robar era una segona pistola de joguina). Si és que ser lladre ja no és com abans! Fins i tot els pirates ja no són el que eren. Abans tenien cames de fusta i parxes als ulls, i ara van trajats amb americana.

Per cert, estic buscant imitadors pel programa de ràdio. És que ja estem polint les últimes cosetes, i ens falten algunes veus de famosos. En tenim uns quants, però ens en falten uns altres quants. Per això hem muntat un càsting!


…el fitxem?

PS: Sorpresa a la passarel·la
Ghhny: el segon noi!!

PPS: Últims dies per votar
la millor de les 10 ràbies!!