El món mundial és boig

El món mundial és boig. Ho he deduït jo solet. I sinó em creieu, repassem l’actualitat mundial… a Austràlia volen prohibir els texans a les escoles! Es veu que els consideren inapropiats e inacceptables. Doncs imagineu-vos el que deuen pensar del nostre australià preferit, el Sr. Steve Irwin! En tot cas, si el fan fora d’Australia, a casa que no l’enviin, que no hi cap.

I d’Austràlia passem a Alemanya, on han obert una agència matrimonial per lloros!! I si diuen que els lloros xerren molt, trobem l’altre extrem a França, on volen convertir el SMS a gènere literari! També podem parlar d’Àustria, on estan que salten (sense permís), o del frenesí sexual dels polítics d’Itàlia. Evidentment, Espanya no és cap excepció… com celebrar una victòria? Tirant cabres a l’aigua, és clar.

I amb noticies així obrirem sempre el programa de ràdio. Connectarem a través de la únitat mòbil (en Ghhhny en bici) amb les més interessants, i després farem el trànsit, amb el Paleta. Després, cadascú tindrà la seva secció (fins i tot el Ratolinet) i finalment acabarem repassant la cartellera cinematogràfica entre tots. Ja hem gravat un parell de programes pilot, i queda prou bé! És una barreja de Minoria Absoluta i Verió RAC1, però a lo cutre. En breu us penjaré unes falques, i la música de la sintonia!

Avui he trobat un col·laborador més…

Ara ja hi som tots!

Per cert, avui l’Ivan m’ha explicat com fer-me ric fent sexe. La veritat és que te molt de talent, apart d’anar calent. Creieu que li podriem donar una secció? De què seria?