Ja tinc el cabell llarg

Dia de coses noves!! He creat els Fòrums Light. Són com els que hi havia fins ara, però integrats a la web i optimitzats al màxim. I és que alguns deuvosguardencs es liaven una mica amb el fòrum que hi havia, perquè té masses opcions, links, imatges i xirinoles. Ara ja podeu escollir si utilitzar el fòrum Integral, o el Light. Les dos versions contenen els mateixos missatges! Tan sols canvia el seu aspecte.

Més coses! Afegeixo a l’Esther a la Galeria Ghhhny. Poc a poc anem creixent!! En breu haurem de llogar un pavelló a Plaça Espanya i fer una mena de Ghhhny and Butter, perquè aquí ja no ens hi cabem!

Pel que fa a aquest món de Déu, podem destacar uns lladres de bancs que canten l’aniversari feliç a una hostatge, que l’exèrcit rus fitxa a un nadó, i que el Bill Gates fa que l’ordinador d’hisenda peti per tot arreu. I el que més m’ha frapat, és que KitKat ha tret la xocolata de Te Verd!! Argh! Però on anirem a parar¿?¿? Kit Kat verd!! Per cert, sabeu que el nom de la marca ve de Kitto Katsu, és a dir “Victoria definitiva”? 

Més novetats? Doncs tal i com vaig dir al fòrum, aquest mes de febrer torna el Valga’m Déu! Ole ole! Per anar fent boca, aquí teniu un Súper Fan Art de la Sílvia que ens envia en Júnior… estigueu atents, que la nova tirada de tires, tira molt! I per acabar, he de dir que després de molt de temps de constància, esforç i sofriment, ara… ja tinc el cabell llarg! Ole, oleeeee!


…coses més rares es veuen al món… u_u

PS: Demà, últim dia per a
votar el
TOP 10 de ràbies,
i regalo el MP3 de la Gencat!