Google Earth

Quina por, això del Google Earth, eh? Ja ho havia sentit, i sabia de què anava, però fins ahir no estava prou avorrit com per instal·lar-lo. La veritat és que vaig poder localitzar casa meva ràpidament, i es veu molt bé! Aquí us poso una foto (si la clickeu es veu en gran) de Plaça Catalunya des de Google Earth per a que us feu la idea del nivell de detall. Però el que em pregunto jo és… si nosaltres, que som uns pringats amb internet, podem arribar a tenir aquest detall d’imatges… que deuen tenir els que tenen diners, poder, i fins i tot satèl·lits propis? O_o’

En fi, mentre reflexionem sobre aquestes meravelles de la ciència, també podem reflexionar sobre la peculiar costum d’en Ghhhny en posar-se els sostens per damunt la roba. Sou conscients que ja és un fenomen social, i que d’aquí a 4 dies els presentadors de la tele s’ho copiaran? I sinó, mireu a la Bruixa de Salem i a la Nina, noves models de la més extrema de les modes bizarres: Ghhhny’s Fashion! Oh yeah!

I pel que fa a la meva vida, ara dedico el cap de setmana a fer de periodista i a gravar reportatges per al programa de ràdio, que començarem en breu. És una feina força curiosa. Us faríeu creus de les tonteries que fa la gent quan veu a algú amb una càmera, o un micro, encara que no sàpiguen ni si és la tele, ni si és la ràdio, ni què coi és… una noia, després de respondre em va preguntar si era per TV3…. no va veure que no tenia càmera??

I això és el que passa quan fas de periodista per Kastefa…

PS: Demà… els winners
del concurs de ràbies!