Què és un gíngol?

Avui resoldré una de les grans incògnites de l’existència humana. Un dubte transcendental, de necessitat mortal. Què coi és un gínjol? Doncs és això d’aquí a l’esquerra. Aquesta mena de cosa vermella que rep la definició de “Fruit del ginjoler, de la grandària d’una oliva, rogenc, comestible i pectoral“. I ara algú em pot explicar perquè tenen tanta fama d’estar contents? Perquè aquesta mania de comparar-nos amb un pèsol i un gínjol? És que demostren felicitat, els pesos i els gínjols? Reflexionem-hi!

La que sí és feliç, és l’Eva! És un bon fitxatge! La feina de reportera li va la mar de bé. Ha acabat periodisme aquest any, però sembla que ho hagi fet tota la vida!

Això de “Ets la meva fan” li van dir de veritat! Hi ha molta gent que en comptes de dir “Sóc el teu fan” ho diuen del revés. Tot i que en aquest cas també hauria estat mentida, ja que l’Eva no ha treballat mai davant les càmeres; només a fet les pràctiques de la uni a Gestmusic, fent “La Granja de los famosos“. Ja us aniré informant dels seus progressos.

I parlant de La Granja, un pastor d’una parròquia de California s’ha venut l’església per comprar-se un BMW! Jo crec que és cosa del nostre Satanàs! De fet, crec que aquests dies està fent hores extres… sinó, els ocells no s’emborratxarien, o les parelles no es posarien a fer guarreridas apañolas al mig del carrer. A més, quan va anar  la poli a detenir-los els tios van seguir dale que te pego! Tot i que potser eren sexe addictes, o potser que ella era una de les 100 dones més sexys del món, i el tio va sudar de tot? A saber…

Per cert, com que últimament posava masses links als posts, he decidit crear una secció només per a aquests: El Zapping!  I així deixo els posts per a explicar les meves aventures amb la colla que m’envolta, que ara amb el programa de ràdio pot ser la bomba… u_u