Feina, ebay i hobbies!

Començo a estar tip de la meva feina! Us he explicat mai exactament a què em dedico? Va, us ho explico ràpidament: Quan una empresa té una web però ningú la visita, truquen al meu jefe. Llavors, ell em diu a mi la direcció de la web. Jo me la miro tota, de dalt a baix, i en faig un informe (auditoria) explicant perquè la web en qüestió és una merda, i recomano millores.

Doncs bé, ja fa un any que estic fent això, i la veritat és que és molt avorrit. De tan en tan m’agafa una crisi d’avorriment i em passo tot el matí mirant Infojobs, a veure què hi ha… però després de veure la merda de salaris que es paguen a tot arreu, crec que ja estic bé fent el que faig. Tot i així, si algun deuvosguardenc ric em vol fitxar i em paga un sou espectacular, l’acceptaré!

Sinó, sempre em queda la opció de vendre algo a través de ebay. Avui he llegit que hi ha 4.600 espanyols que viuen només de les coses que venen per internet.  I és que fins i tot la mítica model Jordan ara vendrà els seus pits a través d’ells! Ja us diré per quan els ha venut quan ho faci!! Per cert, aquest bonic cartellet de wanted, es pot personalitzar de text i imatges. El teniu al zapping. És una tonteria, però t’entreté 5 minutets.

Sort en tinc dels meus hobbies, com el DéuVosGuard, i ara el DVGFM, que m’entreten una mica cada dia!! Què faríem sense els nostres hobbies? Llegir, passejar, dibuixar, insultar a l’SGAE… lo típic, vamos! Per cert, avui tinc dos exclusives del programa! La primera és la música de la sintonia, que és una adaptació… a veure qui la reconeix! I en segon lloc, un secret dels més ben guardats del món:


… que cabróoooooon!

PS: Hot Dog = Gos Calent
PPS: Més Ghhhnys!