Els perills de compartir ordinador

A casa cada vegada som més gent, i ja no ens hi cabem. Per sort, ja ha aparegut el llitaularmari: Llit, taula, i armari. Gràcies a aquest bonic invent, la nostra vida serà molt millor:

  1. Les vivendes de 30m2 ara poden ser de 20m2 gràcies a l’estalvi d’espai.
  2. No cal fer el llit. Només l’amagues i queda aparentment ordenat.
  3. Si la poses al menjador, també serveix de sofà!
  4. Abans d’anar a dormir, haurem de recollir la taula del sopar per nassos.
  5. Quan hi ha el llit posat, et sobren cadires: lloga-les!!
  6. I el millor de tot… tapant l’armari amb el llençol del llit, tens la pantalla ideal per un homecinema!

Aquest tipus de mobles són el futur! Sobretot si vius compartint un pis de 30m2! Una de les coses més fotudes de viure amb gent, és que molts cops s’ha de compartir l’ordinador de la casa. I un dels perills de compartir ordinador, és el famós autocompletar d’algunes pàgines web. Sí, ja sabeu… aquells formularis que autocompleten els formularis que comences a omplir, amb dades que ja havies escrit en algun moment. Així no ho has d’escriure cada vegada. Útil? Sí! Perillós…?


…també!

I repassant l’actualitat internacional, mencionarem que a Sao Paulo ja et pots morir, que a Gales pots resar per Internet, i el més interessant de tot… a Israel ja pots fer l’amor en els avions! Això està molt bé! Em pregunto si s’implantarà aquí… quina companyia ho pot implantar? Seria el mateix servei de LUFTHANSA (o Lovethansa) que el de EASYJET (o Easysex)? Uns et donen un llit de matrimoni, i els altres ho has de fer de peu al lavabo? Pensem-hi!

PS: Al Zapping he afegit un formulari
per si algú vol enviar links.
PPS: George Bush = Jordi Matoll ?