Fent l’amor al cotxe

Un de cada cinc conductors practica el sexe mentre condueix! Ole, ole, visca la Pepa! Ara que tenim el carnet per punts, em pregunto quants en deu restar això de tenir sexe mentre condueixes. Potser depèn del que estàs fent? Un punt si és “amor manual“, dos punts si és “amor oral“, i tres punts si és “amor 4×4“. I un altre dubte… deu treure més punts que la persona que condueix vagi mamada, o que n’hi facin una? En fi, canviem de tema, que és horari protegit!

Tot i que no canviarem gaire de tema… fa poc, al Zapping vaig posar els rànkings dels 100 homes i 100 dones més sexy del món. Ho vàrem estar parlant al fòrum fòrum, i veiem que els gustos canviaven una mica, aquí a Catlaunya. I se’ns va ocórrer fer el nostre propi rànking!

         

Es pot votar a tothom! Catalans, espanyols, americans, xinos, actors, canants, models, presentadors… en fí, que val tothom tothom. Farem un rànking de 100, a lo grande. O sigui que quan voteu, no poseu el típic i ja està, sinó tots (o totes) els que us fan tilín. Així sabrem quins són els gustos dels catalans i catalanes! Ja podeu votar a ells, o a ellesOle ole! :)

Ah, per cert, ahir vaig ser molt ràpid i vaig poder dissimular allò de l’autocompletar del Google. Però com diu l’Avi Jaume… va ser sortir del foc per caure a les brases.


Suposo que a aquestes alçades no cal que us digui qui és la
Zemanova, oi?

 

PS: Brokeback Mountain = Muntanya del cul petat… u_u’