Avui és dissabte, però he treballat u_u’

Tot i ser dissabte, avui he treballat. Els dissabte, l’empresa és diferent. Hi ha un 10% de la gent que normalment hi ha, i considerant que normalment som 10, això vol dir que només hi havia una persona. Teòricament, aquesta persona ha de saber una mica de tot, per si truca algun client, o hi ha una urgència. El problema és que a vegades la “mica” és una mica molt, molt, i molt… mica.


… us juro que m’ha passat u_u

Per cert, ja he començat a rebre les votacions pels més i les més sexy, i la veritat és que les noies han votat moltíssim més que els nois! Només tinc 53 vots de noies, però 175 vots de nois sexy, bàsicament enviats per deuvosguardenques u_u. Ves quina cosa!

En fi, avui ja no m’estenc més, ja que estic completament esgotat. Vaig a posar links al Zapping, i demà ja us explicaré més coses. Això de treballar dissabte em deixa fora de joc! Crec que em surt més a compte apuntar-me a l’atur, que cobren molt.

PS: Bill Gates = Bill Portes
PS: Steven Spielberg = Esteve Muntanyadejocs
PPS: Traduits perden credibilitat, oi??