Tiran más dos tetas que dos carretas


…tiran más dos tetas que dos carretas…

Avui he volgut il·lustrar aquesta gran veritat de les nostres vides… i llavors m’he adonat que no tenim traducció catalana d’aquesta mítica frase. És per això que us demano la vostra opinió i originalitat. Quina creieu que seria l’equivalència? Heus aquí algunes opcions que proposo:

Tiren més dos pits que dos crits
Tiren més dos tetes que dos
galetes
Millor dos melons que dos
cupons
Pot més un pitram que molt
d’spam
Amb un bon escot, de tot es pot

Vaaaale, vaaale, sé que n’hi ha de molt pillades, però bueno, és diumenge i tampoc no dono molt de sí. Ara us toca a vosaltres! La frase que més ens agradi la posaré al Harry Potra 2 i en faré xapes, pel saló del còmic d’aquest any. PER CERT! Aquest proper dia 23 començo a fer entregues de Harry Potra i la Cabra Secreta!

Però no perdem el cap, i tornem a la vida real, on la gent es posa els sostens per damunt la roba! El tema de les votacions s’ha equilibrat força més, i els nois comencen a remuntar amb 67 noms de noies sexy, tot i que les noies ja n’han enviat 86 noms de nois. Recordeu que el rànking serà dels 100 més sexy. De moment heu enviat actors, models, futbolistes, i famosos, però la majoria internacionals. Recordeu que els catalans i catalanes, també compten!

PS: Per casualitat algú fa el batxillerat l’Escola Pia
de Mataró i te un tutor amb les inicials C.M.?