Un bon escot, tot ho pot!

Reciclar-se o morir! Avui el jefe m’ha demanat que faci un curs de reciclatge als de l’empresa. O sigui, de profe, com si diguessim.

Una mica de Windows, una mica d’Office… coses bàsiques. I us preguntareu (o no) el perquè d’aquest curs de reciclatge just ara? Doncs aquesta mesura s’ha pres perquè sembla ser que la Sílvia l’ha liat cacho. Què ha fet? Doncs ha agafat el PC que s’usa de servidor per tota la xarxa Windows de l’empresa, i ha intentat instal·lar “un programa que té a casa“…


…encara ho estem arreglant u_u

En fí, que aquesta setmana em toca fer de professor a la feina. Al menys ara no m’avorriré tant! Feia molt que no donava classes! L’últim cop va ser de Photoshop a un mòdul de FP, ja fa un any! Veurem com va aquest cop!

Un bon escot, tot ho pot! Sembla ser que aquesta és la que més us va agradar, tot i que a mi m’encanten les que vareu proposar vosaltres! Ja veig que no us vaig pillar en bragues, i que sense perdre el cap, i amb el cor a la mà vàreu reaccionar ràpidament! A més a més, la Sònia, del Diari Vermell, va proposar-ne una que ha agradat molt, en versió masculina. De quina voleu que en faci xapes? Recordeu la última que vàrem fer? És aquesta d’aquí a la dreta, del Harry! Aquest cop la podem fer amb la Gemma, o amb l’Ivan!

PS: Voteu-los a ells, o a elles!