Mc Gyver a Euskadi

Ahir vaig veure Noche Hache, a Cuatro. I van passar aquest mític vídeo de Mc Gyver… atenció el que diu:

“Desde los Pirineos se contempla el paisaje más hermoso que pueda imaginarse. Plácidos bosques, ríos enfurecidos y montañeros vascos que desde tiempos inmemoriales han estado luchando contra Francia o España. De vez en cuando, algún turista norteamericano es capturado cono rehén. Entonces, cuando alguien está atrapado y necesita que le rescaten, normalmente recibo una llamada”

Feu play per a veure’l. El millor de tot és:

  • Els exercicis militars dels bascs (veureu que tenen una pinta de basc que bueno)
  • La disfressa del Mc Gyver “camuflat” de basc amb una tovallola a la cintura
  • Els plàtans que tenen allà penjats de la cabana, típics plàtans dels pirineus
  • Els crits que fan els bascs quan ells s’escapen, rollo indio.
  • I sobretot, el diàleg que tenen:
    • Ella: Tiene idea de porqué me secuestraron? Mi especialidad es la geología.”
    • Mc. Gyver: Sospecho que para esta gente debe haber poca diferencia entre un físico y un geólogo. A lo mejor querían que les fabricara una bomba atómica.” <- O_o?

En fi, veient que el guionista s’ha documentat tant bé en aquest capítol, no vull ni pensar què hi deu haver de cert en tots els altres. Per cert, és genial el paper dels soldats, rollo Team Rocket, com si fossin subnormals.

Però ara parlem de l’amor!! I és que avui és Sant Valentí! Ole, ole! Un altre dia inventat pels comerciants, per a liquidar els stocks dels productes orteras que no han pogut vendre per Nadal! I tots ens creiem que va d’amor, i ens gastem una pasta gansa en regals! Ala! Si és que en som, de xais! En fi, vaig a treballar, que avui a més a més, començo a fer de profe!!


Saaanta paciència… u_u