Ranking, moda i classes d’Internet

El ranking ja s’està definint… atenció amb les dades!

62 noms
i 703 vots

97 noms
i 1.107 vots

El ranking que fan els nois està molt més focalitzat en les mateixes. En canvi, les noies tenen gustos més diversos. A més a més, hi ha molts més noms estrangers en el ranking que han fet els nois. En canvi elles, voten més a producte català! Quina emoció! Com acabarà tot? Quins seran els i les top 100? Qui lo sap?

I parlem de moda!! Apart de la Passarel·la Ghhhny (incorporació de la Lau), ara també està de moda la cultura musulmana, i per això una marca italiana de roba ha inventat els texans per a musulmans! Ole, ole! El que no sabem és si faran jocs amb la samarreta de la caricatura de Mahoma… aquest polític crec que està pixant fora de test!

I acabem amb una bona noticia!! Recordeu aquell lladre que va robar un taxi i en comptes de vendre’l es va dedicar a fer de taxista durant 5 mesos? Doncs ja l’han pillat! I sabeu perquè va dir que ho va fer? Doncs per pagar el seu vici en el joc i les dones! Ahh! Vaaale! Si és així, el disculpem!

I finalment, uns apunts autobiogràfics… i és que encara em queden dos dies més fent de professor d’informàtica bàsica a l’empresa… i la veritat és que les millores que han fet els meus alumnes són exemplars!


…i lo més fort és que ho han escrit al Word…