Demostrat científicament

Els científics, que deuen estar molt avorrits, han descobert dues coses molt importants. Primer, que podrem viatjar a la velocitat de la llum (això ha ho haviem parlat aquí) i segon, que el pene no es pot allargar (tot i que se li poden fer altres coses).

I ara, una cosa totalment diferent! Parlem de les aus. Què els està passant? A Wisconsin tiren pollastres des dels terrats, els pingüins van a parar a Cantàbria o es fan homosexuals, els buitres es fan hetersexuals… està tot relacionat? Té alguna cosa a veure amb la grip aviar? Pot ser la Verge Maria una patata? Totes aquestes respostes, i molt més, demà a la mateixa bathora, al mateix batcanal!

I demà acabo la meva setmana de professor a la feina!! Ole, ole! Teòricament, després de les meves classes, han de ser capaços d’engegar l’ordinador, de buscar per internet, de mirar el correu electrònic, i sobretot… de no trencar res. Ho hauré aconseguit?


… i ho segueixen escrivint al Word.

PS: Ja hi ha 108 nois
i 73 noies als rànkings!