Un día de fúria

Un home va a un caixer a treure pasta un divendres per la tarda, però la targeta es queda encallada. Va a la poli a explicar-los el problema i li diuen que s’ha d’esperar al dilluns, que obrin el banc. Però ell necessita diners! Solució? Agafar un martell i estar més d’una hora fotent-li hòsties al caixer fins rebentar-lo. Després, explica a la càmera de seguretat que no estava robant, sinó que només volia recuperar la targeta. Finalment, la aconsegueix, i marxa. Sembla ben bé la peli del Michael Douglas. L’heu vist? Us l’aconsello!

En fi, el cas és que avui és divendres, i per tant, el meu últim dia de profe. Hem fet un examen, per saber si s’han assolit tots els coneixements, i he decidit que sí. Tots aprovats, apa!

I per celebrar que m’he tret aquest parell de sobre, avui us poso un súper link al Zapping que us agradarà molt. Gràcies a aquesta web, podeu escriure el missatge que vulgueu en dotzenes de llocs, de forma que sembla que ho heu escrit de veritat! És la mar d’entretingut! A més, si teniu amics que no saben de què va Internet, podeu fardar dient que ara teniu una estació de tren amb el vostre nom, o que heu fet un graffiti al mig d’un pont… u_u