Canvi de roba, canvi de sexe

Heu vist Matrix? La primera està , la segona és una mica rara, i la tercera és una mena de paranoia mental que ningú entén i tothom interpreta a la seva forma (com l’estatut). Evidentment, ja ens imaginàvem que una paranoia com aquesta només l’ha pogut parir algú “raro”.

En aquest cas, es tracta dels Germans Larry i Andy Wachowski. I si algú encara tenia dubtes sobre si eren raros, atenció… el tal Larry ara es diu… Laurenca! I és que s’ha canviat de sexe, ha abandonat el món del cine per dedicar-se al sadomasoquisme. No t’amaguis Larry! Sabem que vas ser tu, el que vas fer Matrix!

Oh, sí! Efectivament, la Gemma va anar en pilota picada al Desigual! Si ho hagués sabut quan em va demanar d’anar de compres, potser m’ho hauria repensat! I sí, més d’un deuvosguardenc s’hi va passar! Voleu veure si reconeixeu a algú? Pos aquí teniu l’àlbum oficial!

Si algú es reconeix a ell mateix o a un amic/amiga, que ens ho digui, que ens farà molta il·lusió. I sinó, que imprimeixi la foto i li faci xantatge. Si en treu algo, accepto un 10%

PS: La Gemma no hi és,
ja l’he estat buscant.