Coses de Déu… i del dimoni!

Fa uns quants caps de setmana que en Satanàs s’ha apodera del DéuVosGuard… i no vull dir que em posseeixi, sinó que des de que el vam crear entre tots, en Doraemon és el protagonista de les tires còmiques del dissabte i diumenge.

El cas és que cada vegada que surt, es disparen els mails que rebo normalment (ahir 72 O_o’), felicitant-me per la tira (gràcies!), i donant-me idees per fer-li fer al petit diable. I em pregunto… perquè? Tal volta és que tenim un petit diable en el nostre interior que veiem reflectit en el petit dimoni? Tal volta és que el propi satanàs fa que escriviu el mail? O potser és ell, que me’ls envia tots des del més profund dels inferns? Ah, no sé pas!

Creieu que donaria de sí, fer un Spin-off de Satanàs? Ho podriem enfocar com la seva vida rutinària, amb Déu, la Mort, i altres éssers mitològics. Com ho veieu? Doneu-me la vostra opinió, a veure si realment tots penseu igual. Després de tot, no sé si els mails que rebo i comentaris dels posts són suficientment significatius, o no són el que pensa la gran majoria de deuvosguardencs.

PS: Allò de “la gana és llesta”
resulta que
és veritat!