Categories
Coses de la vida

Terra, traga’m!!

Quina és aquella situació en la que heu fet més el ridícul? Quina és aquella vegada que has pensat allò de “tierra trágame”, has fotut la pota fins al fons, o t’han pillat en bragues? Segur que tots teniu moments que voldríeu borrar! Quins són?

Els que segur que no tenen sentit del ridícul són tots els que han sortit a calendaris d’aquests en els que surt la gent despullada pels puestos. Van començar aquelles dones de “Las chicas del calendario” i es va encomanar arreu del món. Ara podeu veure una recopilació de tots aquests calendaris!! Ole ole!! Ara que de totes formes, cap d’aquests calendaris li arriba a la sola de la sabata a la mega passarel·la Ghhhny. Potser en podriem fer un calendari i tot no? Uoo! Sortiríem a les noticies!!


…jo també en se, de cagar-la!