Grip aviar a Catalunya?

Primer van ser les vaques boges… i ara els pollastres engripats… uhm… molt interessant… primer una vaca, i després un pollastre, eh? No us sona de res? Sí! Efectivament! Els mítics VACA Y POLLO! Això vol dir que en realitat aquesta parella d’animals estava predestinada a compartir experiències a la seva vida!

El problema més gran, en cas que arribi la grip aviar, és que la Plaça Catalunya, es quedarà sense coloms, perquè es moriran tots. Proposo substituir-los per tortugues. Les tortugues són força resistents, i viuen cents de anys, i si les trepitges no els hi passa res. Hem de pensar en clau de futur! I així, en comptes de donar de menjar aquella mena de pinso als coloms, es pot donar enciam, molt més nostrat. A més a més, les tortugues s’ho poden passar la mar de bé a la font de la plaça! Que no veieu, que és una mena de peixera gegant? Ole, ole!

I si a vosaltres no us convencen les tortugues, endavant! Feu les vostres possibles aportacions, que les escoltaré encantat de la vida! I sinó, pos aneu al Zapping, que al menys fareu algo de profit.