Coses de la Cuina

Avui em queixaré de la llet President. I és que aquests dies estic a casa els pares, i tenen per costum comprar-ne.

ES UN ROLLO!!

Per començar, és un tetrabrick, o sigui que ja ens podem oblidar del reciclatge. Molt malament! A més a més, te un “abrefàcil” que NO és abrefàci! És un tap de rosca, que costa molt d’obrir (sobretot al matí, quan no tens força a les mans, i tens els dits inflats d’haver dormit). I per acabar, com que el foradet és tant petit, la llet fa “blub, blub” i en comptes de sortir un raig, surt a batzegades, i cau fora el got. Senyors de Président, teniu un punt negatiu, ala!


…encara hi és

Per cert, avui he llegit una noticia impactant! És la gallina dels ous d’or! Com fer diners ràpidament??

Primer has de robar alguna cosa a algú (fins aquí no és gaire original) però atenció! A que mai has pensat en vendre l’objecte robat a la pròpia víctima?? Clar!! No veus que SEGUR que no ho té, i li cal? És el client perfecte! Li va robar el portàtil, i a continuació li va vendre! Ole, ole! Això sí que és fer negoci!