Rentat de cara

Molts de vosaltres sabreu que em guanyo la vida fent d’Auditor d’Internet. És a dir, que critico webs i a sobre cobro. Doncs bé, ara toca estar a l’altre costat! Fa exactament un any que la interfície del DVG es mantenia intacte… fins avui!

Per a aquest rentat de cara m’he basat en un nou estil de fer pàgines web que segurament ja heu observat. Es basa en una construcció sòlida i sobretot en claredat en els continguts.

Les seves característiques són les següents:

 · Interfície senzilla: Es navega millor i més ràpid si la web és senzilla. Les estructures de 2 o 3 columnes són les més utilitzades. Jo he optat per la segona opció.

· Detalls 3D: Normalment reflexes i ombres. Al DVG l’utilitzo al títol i en alguns subtítols.

· Colors neutres i plans: Les bases suaus fan més agradable la lectura. Jo he optat per blanc i blau clar.

· Detalls en colors forts: Això permet poder destacar algun contingut fàcilment. Al DVG està en el menú de la pàgina inicial.

· Icones xules: Enriqueixes la web, i destaques un element. És important no posar-ne masses, o tot queda massa sobrecarregat. Jo només les utilitzo per a les seccions especials.

· Molt espai buit: Dóna frescor a la web, i et permet identificar ràpidament cada secció. No m’agrada sobrecarregar-ho tot.

· Text generós i llegible: Permet que el navegant llegeixi bé el contingut de la web, sense que s’hi deixi els ulls. Les fonts planes i senzilles es llegeixen més ràpid i millor. Jo utilitzo la Century Gothic 11.