2 litres d’aigua cada dia? O_o’

Ma mare m’ha dit que ara ha de beure 2 litres d’aigua cada dia. Es veu que és la quantitat recomanada per eliminar toxines, hidratar-se, i que el ronyó (per cert, ronyó ve de ronya?) treballi bé… però… DOS LITRES? O_o’ Algú realment pot? Jo crec que no he begut dos litres d’aigua cap dia de la meva vida! Acabaria sortint-me l’aigua per les orelles!

Llavors m’he posat a buscar per Internet (poca feina) i he trobat alguns articles que diuen que NO! Que beure 2 litres d’aigua és dolent! Es veu que és massa… però buscant buscant, he trobat un altre article que diu que sí, que sí! Que 2,5 litres i millor 3! Que fins i tot va bé per evitar càncer! Però en canvi, alguns diuen que beure massa pot ser dolent, que no té base científica, i que pots pillar hiponatremia… però després n’hi ha que diuen que sí, que sí… que millor 3 litres! Ole, ole!

Veredicte? No en tenim ni puta idea.


…cada loco con su tema…

Fixeu-vos en la imatge de la dreta…. us agrada? Quines línies! Quines corbes! Quin cul! Us agradaria muntar-vos-hi al damunt? Sabeu que se li pot treure la part de dalt, i veure el que hi ha a sota? Uns acabats suaus, tous i sedosos, que et posen de 0 a 100 en 10 segons! Parlo del cotxe, eh?

Doncs si el voleu aconseguir, només heu de participar al gran últim reality show que l’home s’ha inventat. Aguantar com el que més en una muntanya russa. Els 3 finalistes ja porten 8 dies sense baixar!

PS: He afegit una retrospectiva
de la web i cosetes al Zapping.