Divendres, faves dures (u_u)

He afegit un buscador al Zapping, perquè últimament rebia molts mails de gent dient-me que havia vist un linkillo, i ara no el trobava. D’aquesta forma, podeu localitzar-lo tan sols posant una paraula clau! Ole, ole! Vegem un exemple? Posem la paraula “pits” i… tatxan!

I perquè he posat justament “pits”? Doncs perquè just ara acabo de penjar la foto de l’Eli, que s’ha afegit a la moda Ghhhny, introduint els sostens esportius per damunt la roba!

I ara, repassem l’actualitat (sense canviar de tema). Hi ha una noticia molt impactant. Han pintat l’estàtua de la Sirenita de color verd, i li han col·locat un vibrador. Les meves preguntes (més enllà de la dimensió cívica de l’assumpte) són… perquè verd? I perquè un vibrador? Què representa que ha de fer una sirena amb un vibrador? És a dir… per on…? Qui ho ha fet? Potser van ser els de PIXAR, per venjar-se de la censura que els de Dinsey els hi van fer amb els pits de la seva sirena? (recordeu el curt?)

Crec que això serà un misteri sense resoldre… la veritat és que hi ha molts misteris que és millor que quedin així. Sense resoldre.

PS: El concurs aquell de la muntanya russa,
al final l’ha guanyat un
profe de Karate