M’apunto al gimnàs?

Recordeu el paper de wàter negre? Els seus creadors deien que era “elegant, rebel, alternatiu i modern“. Doncs ara, Renova ja han tret el paper de water vermell! Ole, ole! Aquest diuen que és “emocionant, energètic, vital… i que aixeca passions, com un Ferrari (deu ser perquè els dos van a tota merda?)” O_o’ . . .  senyors… QUE ÉS PAPER DE WÀTER! Aixeca passions? Per favor! Si serveix per eixugar caca! Com pot aixecar passions? En fí… si el voleu comprar, aquí ho podeu fer. Ja m’explicareu si us ha aixecat la passió.

I ara anem pel que realment importa… avui estava jo tant tranquil mirant per la tele les properes novetats del cine (veure Indiana Jones 4 i Superman Returns al Zapping), i de sobte, un crit d’horror m’ha deixat garratibat, esmaperdut i corprès!

El cas és que la Gemma ha quedat molt afectada per aquests 700 grams (ni que fossin de coca!)  i ha decidit apuntar-se a un gimnàs! Concretament s’ha apuntat a aeròbic, spinning, steps, GAC, TBC, body kombat, i yoga. Jo li he dit que lo de yoga potser era excessiu, però no m’ha volgut escoltar…. i el cas és que m’ha proposat que jo també m’apunti… la veritat és que tinc el gimnàs a prop de casa… què faig? M’apunto? Vosaltres aneu al gimnàs?

Que em recomaneu? Spinning? Zapping? O potser aquesta nova variant del Body Kombat, consistent en donar cops de puny i patades a la foto del teu/teva ex? Pot ser curiós no? Tot i que jo crec que abans m’apuntaria al Cardio Striptease, una altra nova modalitat consistent en anar-se despullant al ritme de la música. Jennifer Aniston, Pamela Anderson, Carmen Electra i Jennifer Love ens confessen que en són addictes! Qui s’apunta a classe amb elles?