Teletaxi, Urbetv, Canal Català…

Segurament tots heu vist aquests programes que últimament s’han posat de moda a la nit. Consisteixen en un plató de 10 metres quadrats, on hi ha dues persones (al principi només era una) que comenten els SMS que surten sobreimpresionats a la pantalla, enviats per l’audiència a temps real.

Són molt, molt cutres, però el cas és que enganxen a la penya! Heu vist la quantitat de SMS que els hi arriben? Són de debò? No voleu dir que la meitat són per “inflar”? Com a mínim n’arriba un cada 10 segons, i això fa més de 350 missatges cada hora! Com pot ser que tanta gent ho miri? Crec que té a veure amb el punt “freakie” de tot plegat. Els presentadors no són professionals seguint guions escrits, sinó gent normal i corrent, improvisant, fotent el burro, i dient xorrades. I això agrada.  L’audiència sap que tot és molt amateur, i no demanen gaire qualitat sinó tan sols distreure’s una mica amb dos desconeguts.

En canvi, a TV3 podem veure la versió cara d’aquest programa: El Salt de l’Àngel. Però aquest ja perd aquell punt amateur que pot tenir Tele Taxi, Urbe TV, o Canal Català. I la veritat, és que abans de veure a l’Angel Llatzer fent el burro, prefereixo veure a uns desconeguts, que al menys, estic segur que no deuen cobrar el mateix que ell per a fer el que fa.

Per cert! Després d’engreixar-se aquella 700 grams, la Gemma avui ja s’ha apuntat a un gimnàs! És un d’aquells grans centres esportius amb piscina i moltes sales on es pot fer de tot, a totes hores. Una mena de Europolis, per entendre’ns. (Si clickeu la imatge la veureu ampliada)Anar a un lloc d’aquest costa entre 35 i 45 euros al mes, o sigui que com a mínim t’has de borrar del Digital+, i canviar el Zapping per l’Spinning.

El cas és que m’ha portat un catàleg i al final m’ha convençut per a que m’apunti… demà començo u_u