Fes la teva revista!

Ahir vaig posar aquest link al Zapping (que et permet crear la teva pròpia portada de revista) i quina ha estat la meva sorpresa quan avui he vist que hi van fer click 768 persones! Mare meva!

La veritat és que aquests generadors que et permeten personalitzar imatges i textos, i barrejar-ho tot, tenen la seva gràcia. És per això que avui al Zapping hi he posat uns quants links del mateix estil. Per exemple, podeu fer un mosaic de la imatge que vulgueu format per milers d’imatges flickr, o si ho preferiu, escriure el text que vulgueu amb un colaix de portades de llibres d’Amazon. El resultat queda molt bé!

Si avui féssim una revista com aquesta, un dels titulars seria aquesta dona que han multat amb 300 euros per maquillar-se mentre condueix. Amb una ma agafa el mirall, i amb l’altre es maquilla. No vull pas saber com deu agafar el volant.

I també podriem dedicar un reportatge a Españatown! Sí, exacte! I es que si fins ara tots haviem sentit a parlar de Chinatown, o El Barri Xino, ara és completament al revés, i és que a Shanghai els hi ha agafat molt fort amb les tradicions espanyoles. Tant, que els programes amb més audiència són els toros i el flamenco… i per això han decidit crear Espanyatown, una espanya en petit dins de Shanghai… res… molt modest… un petit barri de 100.000 habitants.

I evidentment, si la revista parlés de temes del corasong, podriem dedicar un petit reportatge de paparatzis que asseguressin que s’ha vist al Jun i a la Gemma entrant junts al mateix gimnàs! Ostres, ostres! Que fuerte, que fuerte, que fuerte! O_o’ Ta – ta – xaaaan!