Internet arreglat

Bé, ja tinc internet. Al final he reconfigurat el router, li he canviat el firmware, i unes quantes porqueries més (he merdejat tot sense saber què tocava) i ja tinc connexió de Telefònica a través el router inalàmbric de Terra… anda que si m’he d’esperar que m’ho arreglin ells… si vols estar ben servit, fes-te tú mateix el llit! Al final Timofónica se surt amb la seva i em quedo amb aquesta connexió (que per cert, de moment és més ràpida).

Abans de res, i primer de tot, passeu-vos pel Zapping, que està que crema! Marranades, imatges, el nou vídeo de l’Eli, i un fotimer de pàgines curioses per visitar! Ole, ole! Per cert, estic organitzant els links del Zapping en categories. Quines us agradaria que utilitzi? Per continguts? Per formats? Per gènere? Totes les idees són benvingudes ;) I tots els linkillos també!

Avui la Gemma ha portat a la seva neboda Nuri a casa. És la filla de sa germana. És la mar de mona… feia molt de temps que no jugava amb nens petits… i és que ja fa més d’un anys que estic fent d’auditor i des d’aleshores no he fet més de monitor d’esplai. Ja començo a tenir el mono! Potser a l’estiu faré unes colònies, o uns campaments! El cas és que ja oblidava com són, de monos, els nens… cada vegada més espaviladets… sobretot en la seva etapa preguntona…


…sempre es pot fer la
cirurgia