La primavera… la sang altera!

Bé, ja hi som un cop més! Avui a les 18:26 (en breus instants…) començarà la primavera! Aquest any durarà 92 dies i 18 hores, i els dies s’aniran allargant poc a poc. Concretament el col sortirà dos minuts abans cada dia i es pondrà un minut més tard!

Però el més important de tot és que per la primavera la sang altera! Mireu per exemple aquest pobre noi, que amb la sang alterada s’ha gastat els diners de la seva nòvia en un… lloc.

I si encara voleu més senyals d’alterament de la sang, passeu pel Zapping… avui tenim sostens de caramel, l’abast de la revista MAXIM, i el paquet d’un tal Pollonen… vull dir Pöyhönen… que ens envia l’Eli, uns collarets de collons, i sobretot… molta sang alterada!

I a vosaltres què? La primavera us altera la sang? Esteu més especials, durant els tres mesos de l’estació de les al·lèrgies? I una pregunta totalment diferent… no creieu que la canalla que puja… cada vegada és més… ehem… espavilada? O_o’


(diàleg real amb una nena de 7 anys de l’esplai)