Diumenge a les 2 seran les 3

Efectivament, tal com ahir deia la Paola, diumenge avancem l’hora un altre cop! Uooo! Però si sembla que va ser ahir, que la vàrem retardar! Doncs sí! A les 02:00 del diumenge haurem de pillar tots els rellotges que anem trobant, i els hi haurem de dir que són les 03:00. Això què vol dir? Doncs que si bé la llum del dia durarà una hora més (ole, ole!) també perdrem una hora per dormir (puaj, puaj!)

Per curiositat… hi ha molts deuvosguardencs que tinguin rellotges ENCARA amb l’hora antiga? És a dir, que no van retardar-la en el seu moment, i que ara tornaran a anar bé? Jo per exemple, tinc el rellotge del cotxe encara sense canviar, o sigui que dilluns amb el canvi d’hora, tornarà a anar puntual! :)

Bé, i ara parlem de dues consultes dels deuvosguardencs que últimament m’arriben al mail! Primera… “Jun, què passa amb el DVGFM?” Doncs us he de dir que portem 9 programes gravats, i que en breu sortirem a la llum (a les ondes)! Paciència, paciència! Tan bon punt comencem a emetre per la zona de Vic, penjaré els programes a la web! I mentre el DVGFM no arriba… violència, sexe, fucking, simpsons, misses i noves tecnologies… al zapping!

I en segon lloc… “Jun, on és el ratolinet, que ja no surt mai?