Tinc gana de… algo!

Comencem aquest post repassant l’actualitat mundial! I concretament, a comencem a Londres, on la meitat dels seus habitants ha confessat que surten al carrer sense roba interior! Sobretot a la nit, quan surten de marxa!! Deu ser la JK Rowling una d’aquestes persones? Ahhh! Ki lo sap! I de Londres, anem a Estats Units, on una voluntària que estava ajudant a netejar les restes de les cases destruïdes per l’huracà Katrina, es va trobar 30.000$ en bitllets de 100$ … i va i els torna! Però de veritat que queda gent tant bona persona?

Però la noticia que més m’ha impactat és la creació dels BabyBox! Agafeu-vos que és molt fort… són bústies per a abandonar nadons! Però en quin món vivim en el que s’han d’inventar aquestes coses? O_O

En fi, i ara deixem l’actualitat mundial per a explicar-vos una una cosa ben rara que em passa. Tinc gana… però no sé de què! Avui sóc a casa als pares, o sigui que com us podeu imaginar, a la nevera no hi falta de res (a diferència de la de casa meva, que només te una taronja i un tros de pa).

Doncs bé, el cas és que tot i poder triar el que vulgui, i per molts cops que me la miri de dalt a baix… no hi ha res que em vingui de gust! Tinc un “antojo” de algo que no sé què és! I fa molta ràbia! Ho he estat pensant i he arribat a la conclusió que tinc antojo d’un aliment que encara no s’ha descobert. A algú li ha passat algun cop?

En fí… després dels grans esdeveniments d’ahir, i vist que ara s’obre un procés de negociació d’aquells que seran més llargs que un dia sense pa, avui dedico la tira al gran món de la política, sense la qual… què faríem els humoristes?