South Park mata al Chef

Amb el Chef de South Park hi ha hagut un merder de la hòstia. Us ho resumeixo ràpidament. Resulta que el que li posava la veu (Isaac Hayes) és creient d’una religió anomenada cienciologia. Una religió que diu que l’espècie humana descendeix d’un esperit extraterrestre que va venir a la terra, i obliga als seus seguidors a fer-se “rentats” cada dia per expulsar el dimoni de dins seu.

Entre altres coses, aquesta religió obliga a les dones a parir sense anestèsia, ni tranquil·litzans, ni calmants… i evidentment tenen prohibit cridar durant el part. En Tom Cruise, que és un gran devot d’aquesta religió obliga a les seves nòvies a convertir-s’hi… no m’estranya que la Penelope Cruz i la Nicole Kidman l’engeguessin a la merda. En canvi, la tal Katie Holmes, que és una criaja 17 anys més petita que ell, s’ha deixat fer. A mi personalment em comencen a
fotre fàstic els dos.

Total, que els de South Park van fer un capítol fotent a caldo a la cienciologia, i el que posa la veu al Chef va dir que es negava a fer conya de la seva religió (tot i que durant els altres 150 capítols s’havia burlat de totes les altres) i va deixar la série. Així doncs, els de South Park, ni curts ni peresosus han fet un “copiar-pegar” amb les frases que ja havia dit en altres capítols, i han muntat un capítol on maten al personatge. Li cau un llamp, es crema, cau per un barranc, una branca li travessa el cor, un lleó li arranca un braç, un caçador li tira un tret i un ós li arrenca la cara. Podeu veure el vídeo al Zapping! Bravo South Park!

PS: Truca gratis al 11888