Ofertes de feines ‘precioses’

Vols guanyar 12.000€ al mes fent de “secretaria” per a un escriptor? Doncs aquesta és la teva oferta de treball!! Tot i que t’he d’avisar que és una mica sospitosa. No sé si és que sóc molt mal pensat o què, però vamos… que la oferta té una pinta rara. Això de cobrar 12.000 euros… jo no és que conegui molt el món de les secretaries, però crec que no és precisament el salari mínim interprofessional, oi? Donem un cop d’ull a la descripció del lloc de treball i a les característiques que demana a les “candidatas”:

– Sus honorarios seran de 12.000€ mes: O_o ?
– Freelace – Autònoma: Puta.
– Deberá residir en villa de lujo del autor: Dormir amb ell.
Saber implicarse en una aventura creativa: Kamasutra aplicat.
Tener mente liberal: Trios? Fetiches? Sado? Animals?
– Joven, buena presencia: Tia buena
– Experiencia mínima no requerida:
Si ets tonta, també val. 

I si aquesta oferta no et convenç, tens aquesta de Tècnic de Màrketing on t’ofereixen (literalment) una parada de 10 minuts per fer caca! Molt útil per si vas de ventre, o si has agafat aquesta altra oferta per fer culs!

I acabo amb una traca molt bona…. i és que en aquesta empresa preciosan incorporar a algú? I què vol dir que “PRECIOSAN” incorporar? És un verb molt interessant… jo precioso, tu preciosas, el preciosa? Sí, sí… ja sé el que penseu… que és un error tipogràfic… doncs NO! Aquests cuiners també preciosan a algú! I aquests altres també! I aquesta empresa immobiliària també preciosa comerciales! Ole, ole! És el nou verb!

PS: En Richard Gere s’apunta
a la moda
Ghhhny!