Lladres!!

Després d’una llarga temporada sense anar al cine (això va a temporades…) Avui hi torno! Ole, ole! Quina em recomaneu? La web de CINESA em diu que al Mataró Park fan les següents:

THAI-DRAGON
MEMORIAS DE UNA GEISHA
SKY HIGH
DICEN POR AHÍ
TRISTÁN & ISOLDA
HOSTEL
LAS CRÓNICAS DE NARNIA
DESTINO FINAL 3
ZATHURA

BROKEBACK MOUNTAIN
VOLVER
CRASH
LA PANTERA ROSA
SYRIANA
ABUELA PELIGRO 2
SYRIANA
FIREWALL
DATE MOVIE

 

Una de les pelis és “La pantera rosa“. Un clàssic d’aquells d’un lladre de guant blanc, que s’infiltra en un museu silenciosament, i roba un diamant. Aquí a Espanya el tema funciona una mica diferent. En comptes d’un lladre de guant blanc, tenim lladre d’excavadora. És el mateix, però a lo bruto. I és que aquí els lladres tenen tant mala reputació que ni tan sols els deixen ser advocats, pobrets! I és que a vegades fan coses una mica rares… vegem uns exemples…

– Demana un martell a una obra per robar una bici (i li deixen)
– Pizzero
roba 300 motos de pizzeros
– Desdentado
roba cepillos de dientes
– Barbut roba
25.000 euros en gilettes
– Nen de 4 anys
roba el cotxe al seu pare

Tot i que el cas que més m’ha agradat és el d’aquesta banda que després d’atracar a “la Caixa“, es van descuidar els diners a la sucursal. En realitat jo crec que el banquer els va convèncer per a que ingressessin els diners robats en un dipòsit a termini, o fins i tot per a pagar una hipoteca… i és que posats a robar, els de la caixa… en saben molt!

Per cert, i parlant de lladres… avui no he vist al Sr. Gat en tot el dia… u_u Quina una en deu estar tramant?